Lustymed доставя стоки на територията на България до офисите на Еконт Експрес и Спиди.
Цена за доставка 4.99 лв.

*В случай, че реалната цена за доставка на поръчаните от Вас продукти е по-ниска от посочената по-горе фиксирана цена, Вие ще заплатите реалната цена на куриерската фирма. Стоките се заплащат с наложен платеж.
Плащането се извършва в момента на доставката в офиса на куриерската фирма. Можете да направите Вашата поръчка по телефон 089 324 1809 на нашите сътрудници, като посочите: продукта, който желаете; име, град, офис на Еконт Експрес за доставка и телефон на получателя. Можете да поръчате и като отворите избрания от Вас продукт от тук и направите поръчка чрез натискане на бутона "купи" и следване на инструкциите на сайта.
При успешна поръчка ще видите текста "Поръчката Ви бе приета успешно!" Моля при поръчка онлайн уточнявайте в: Стъпка 4: Метод на доставка в полето "Добавете пояснения или указания

Моля попълвайте коректно телефона си, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на вашата поръчка.
При поръчка, направена през онлайн магазина ще получите обаждане от наш сътрудник за потвърждение на поръчката.

*Поръчки направени до 16.00ч. в работен ден и до 11.00ч. в Събота се обработват на същия ден. Поръчки, направени след 16.00ч. в работен ден, след 11.00ч. в Събота и през празнични и почивни дни се обработват на следващия работен ден. Срок за доставка до 3 работни дни.